Webcambureau Chaturbate

Webcam bureau Chaturbate is een webcamplatform in America, maar modellen van over de hele wereld kunnen hier aanmelden en werken. Chaturbate is een grote, goed-bekende webcamsite met veel bezoekers.

Geld verdienen met Chaturbate is makkelijk en werkt geheel anders dan bijvoorbeeld Islive of Xmodels. Het is een erg populaire webcamsex site met veel dagelijkse bezoekers van over de hele wereld. De webcam modellen geven gratis previews om klanten te ”lokken’ dus zijn er ook veel bezoekers bij die nooit een cent uit zullen geven en alleen kijken. Maar dit model van webcammen werkt goed, want er zijn genoeg bezoekers die zo geil worden van een show dat ze graag betalen voor meer! Dus ondanks dat er een aantal bezoekers voor de gratis webcamsex komen zijn er ook genoeg mensen die wel betalen. Door de grote aantallen is het mogelijk om als webcamgirl erg veel geld te verdienen op deze website.

Chaturbate betaald goed, maar precies hoe veel je gaat verdienen hangt vooral af van jezelf. Als Chaturbate model moet je een spannende show kunnen geven en zorgen dat gasten in jou (betaalde) chatbox komen voor meer betaald webcamsex. Om goed te verdienen moet je het slim aanpakken. Let bijvoorbeeld op hoe je vermeldt wordt op de site en je algemene indruk die je achter laat. Een goede, sexy profiel pagina doet wonderen!

 

===================

Tips die je kunnen helpen als je gaat werken bij Chaturbate:

Als je net als webcamgirl bent ingeschreven bij Chaturbate krijg je voor de eerste 7 dagen de status van “nieuw model” op de website en wordt jou foto op opvallende plekken op de site geplaatst. Hierdoor krijg je veel bekendheid en kun je veel klanten krijgen. Maak zoveel mogelijk gebruik van deze extra zichtbaarheid en probeer veel (vaste) klanten te krijgen.

 

 

Trefwoorden: klanten chat, chaturbate model, chaturbate werken, webcamgirl op chaturbate