Stiekem achter de webcam werken

Als mijn vriendinnen eens wisten wat ik doe nadat ik mijn kids heb afgezet op school.

In plaats van hele ochtenden koffie leute, ga ik naar huis en verruil ik mijn joggingbroek voor een sexy lingerie setje. Ik zet mijn webcam aan en ga aan het werk. Nou ja werk. Zo kun je het eigenlijk niet noemen. Ik vind het reuze spannend om mannen te ontmoeten en een uitdagend gesprek aan te gaan. Ik vind het heerlijk om mooi gevonden te worden. Ik krijg zoveel complimenten. Nadat mijn relatie beëindigd was, miste ik dat enorm. Nu ik achter de webcam zit, hoor ik voortdurend dat ik er lekker uit zie. In het begin vond ik het best wel even spannend, maar gelukkig was het inschrijven en de instructie hoe je cammen het beste kon doen heel makkelijk en duidelijk dus eigenlijk was het een fluitje van een cent.

Ik verdien er echt lekker mee. Veel beter dan een baantje in de supermarkt en ik kan het prima combineren met de kids. Het geld geeft mij zelfstandigheid en de cam gesprekken enorm veel zelfvertrouwen. Ik heb alle touwtjes in handen en bepaal zelf hoe vaak en hoe lang ik cam. Ik heb inmiddels al veel vaste klanten die ik al langere tijd ken.

De flexibiliteit zorgt ervoor dat ik mijn kids in de middag weer van school kan halen (in mijn joggingbroek). En de rest van de dag met hen door kan brengen.

Ik kan het echt iedereen die een beetje durf heeft aanraden.

Groetjes van

Liza