Webcammen als koppel

Leuke vlotte koppels die willen webcammen

Bijna elke webcamsex site in Nederland en België heeft werk voor leuke, vlotte koppels die willen werken in de erotische branche. Webcammen als stel is mogelijk op de grote webcam sites, zoals ClubIslive, Xmodels en Chaturbate. Er zijn veel stelletjes te vinden op de diverse sites, maar ook trio’s en groepen die samen achter de webcam kruipen om op een spannende manier geld te verdienen.

Webcammen als stel om geld te verdienen

Als koppel samen achter de webcam kruipen, betekent niet alleen lekker verdienen, maar het kan ook wonderen doen voor je relatie. Samen als man en vrouw (of vrouw/vrouw) werken, heeft grote voordelen en verdient vaak veel beter dan een webcammodel dat alleen werkt. Werken als een koppel heeft het voordeel dat je samen een dynamische webcam show kunt geven. Als stel kun je live met elkaar vrijen, terwijl betalende bezoekers meekijken! Als je een webcamgirl bent die alleen gaat werkt, kun je overwegen om samen met een vriendin te gaan webcammen. Twee hete dames voor de webcam is een echte hit en verdient goed!

Aanmelden om als stel te gaan werken

Als jullie besluiten om samen te gaan werken als webcam koppel, dan hoeft alleen de vrouw zich aan te melden – de man doet gewoon mee achter de webcam. Samen kunnen jullie dan onder 1 account werken. Wel is het handig om te melden dat jullie samen van plan zijn om te gaan webcammen. Je kunt dit aangeven tijdens het inschrijven.

Bij welk webcam bureau kunnen koppels aanmelden?

Aanmelden als webcam koppel kan onder andere bij: www.clubislive.nl en www.chaturbate.com

Wij raden je aan om voordat je je aanmeldt als stel eerst goed de regels van de website na te lezen. Mocht je hierna nog vragen hebben, dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van de desbetreffende website. De betere webcam sites hebben een toegewijd team dat alle vragen kan beantwoorden en modellen helpt met het starten van het werk.

Als je als stel samen camt, heb je ook het voordeel dat je meer kunt verdienen door op verschillende webcamsex sites te werken. Je kunt als paar bijvoorbeeld niet alleen op Islive werken maar ook een account aanmaken op Xmodels en Chaturbate zodat jullie samen op diverse sites tegelijk kunt werken. De techniek maakt dit erg makkelijk door Splitcam Software te gebruiken zodat je webcam op meerdere sites uitgezonden kan worden.

Wat zijn de verdiensten van webcam werk als koppel?

Koppels verdienen vaak meer vergeleken met een webcamgirl die alleen werkt. Je moet als webcam koppel natuurlijk wel het geld delen met je partner maar in het algemeen zijn de verdiensten veel beter.

De reden dat koppels meer verdienen is omdat ze een spannende, afwisselende show met interactie kunnen geven en modellen alleen kunnen dat niet. Het samenwerken in de erotiek kan ook erg positief werken op je relatie. Veel stelletjes vinden het erg spannend als mannen meekijken terwijl ze lekker bezig zijn. De klanten vinden het ook zeer geil om live te chatten met koppels. Het heeft iets extra’s vergeleken met een model alleen en klanten betalen daar graag voor.

Samen met andere webcammodellen werken

Veel webcamgirls die normaal alleen werken kiezen ervoor om eens in de zoveel tijd samen te werken met een ander model op de site. Dit is een samenwerking die beide modellen ten goede komt, want ze krijgen meer aandacht en ‘exposure’ op de website. Dit vinden de bezoekers van de site ook erg aantrekkelijk – het is iets anders en dat werkt goed!

Handige websites en linkjes met meer informatie over koppels werk

————————-
Trefwoorden: webcammen als stel, geld verdienen als koppel, webcam werk online stellen, webcam werk thuis, webcammodellen werk stel, webcammen als stelletje, online geld verdienen paren, erotisch thuiswerk paren, verdien als koppel voor de webcam, webcamsex als stel, welke webcamsites, vrouw of man webcam werk, als stel cammen, twee vrouwen webcammen, webcam account ,verdien als stel, chat live met koppels via de webcam, live sex chatten met koppels webcamsex cammen swingers, webcamsex koppels