Hoe gaat het webcammen te werk?

Als je bent ingeschreven als webcammodel bij een chat platform kun je inloggen op het dashboard om te beginnen met chatten.
Op je profiel pagina stel je in dat je online en beschikbaar bent om te chatten waardoor bezoekers op de website in jouw chatbox kunnen komen.

Met het chatten en webcammen verdien jij per minuut dat de klant in jouw chatbox blijft. Hoe meer ‘chat minuten’ je maakt, hoe hoger jou inkomsten! Klanten kunnen er ook voor kiezen om privé met jou te chatten waarvoor ze extra moeten betalen. Als webcam model is het zaak dat je klanten een spetterende geile webcamshow geeft waar ze graag weer terug voor komen!

Verder kun je in elke chatroom nog extra verdiensten maken door het ontvangen van een fooi. Een fooi wordt gegeven door klanten die jou waarderen, soms hoeft je hier niets speciaals voor te doen en krijg je deze fooi als extra waardering van de klant.

Op sommige chat platforms kunt je ook betaald krijgen voor zelfgemaakte seksfilms en foto’s. Dit kunnen opgenomen chat shows zijn of zelf opgenomen filmpjes. Vaak kun je dan zelf bepalen hoeveel iemand moet betalen om een minuut van de door jou opgenomen show te bekijken. Op deze manier kun je op een passieve manier geld verdien, daar je niet zelf online hoeft te zijn om geld te verdienen.

……………………
Trefwoorden: tegen betaling webcam vermaak, camwebsites modellen, chatbox webcam, potentiële klanten, gratis chatroom, privé chat, geld verdient met chatten, webcamgirl fooi, webcam klanten, webcamsex bezoekers, hoe werkt webcammen