Kan je rond komen van webcam werk?

Kan je er van rond komen en krijg je altijd betaald?

Ja je krijgt altijd jouw inkomsten netjes betaald en alle inkomsten zijn inzichtelijk via het dashboard. Als je kiest om te gaan werken voor een programma zoals Islive kun je 3x per maand betalingen aanvragen. Zo heb je altijd snel je geld. Je hoeft nooit bang dat je het geld niet krijgt.

De vraag of je er van rond kan komen ligt voor een groot deel aan jezelf. Net als bij ieder andere baan of parttime job moet je werken voor je geld want het komt niet uit de lucht vallen! Overal moet gewerkt worden, zo ook als je kiest om camgirl te worden.

Om goed te kunnen leven van webcam werk dien je veel chat minuten te maken. Wanneer je meerdere inbelleers tegelijk hebt, dan schiet het natuurlijk wat sneller op. Maar wij raden modellen aan om enkele avonden per week online zijn voor goede inkomsten.

Houd er wel rekening mee dat de inkomsten per maand kunnen variëren. Het kan dus makkelijk zijn dat je in januari 3000,- euro verdiend, in februari 2500,- euro en in maart 3200,- euro. Verwacht echter niet dat je in het begin gelijk duizenden euro’s per maand gaat verdienen of dat je miljonair wordt. Dat is niet realistisch. Als startend model kun je rekenen op 25,- euro per uur en na een tijdje actief te zijn als webcammodel met meer ervaring kan je rond de 45,- euro per uur verdienen!

…………………………
Trefwoorden: webcam model werkt, verdiensten webcam werk, minuten uitbetaald, islive.nl programma, inkomsten betaald, geld voor webcam modellen werk, loon ontvangen