Anoniem thuiswerken

Onherkenbaar en anoniem werken als webcam model

Sommige vrouwen hebben er geen problemen mee om een chat met vreemden aan te gaan voor de webcam. Andere vrouwen willen onherkenbaar werken achter de webcam. De reden waarom sommige dames niet herkend willen worden, is omdat webcamgirl werk geen doorsnee baantje is.
Webcam bezoekers die op jouw profiel belanden kunnen kennissen zijn, de buurman, maar ook collega’s, een familielid of vrienden. Soms weet je als model niet wie je op de chat hebt, want ongeveer de helft van de webcamsex bezoekers zet hun webcam zelf niet aan. Zo weet je niet of je door die persoon herkend wordt of niet.
Vooral veel vrouwelijke modellen willen om deze reden hun werkzaamheden als webcamgirl geheim houden voor hun vrienden en familie. Privacy, zeker bij dit soort werk, is erg belangrijk.
Er rust in zekere zin nog een taboe op het werken als webcamgirl, maar niet meer zoveel als vroeger. Erotisch thuiswerk wordt tegenwoordig beter geaccepteerd en begint ook een populaire bijbaan te worden voor oa. studenten die op deze manier makkelijk online kunnen verdienen.

De kans dat je herkend wordt, is erg klein

Als je aan de slag gaat als webcamgirl is de kans dat je wordt herkend niet heel erg groot. Slechts een klein percentage van de bevolking bezoekt dit soort seks sites en daarom hoef je niet bang te zijn dat je een bekende tegenkomt als je als webcamgirl werkt.

Webcamsex werk is geheel vrijblijvend. Dat betekent dat niets moet. Een webcamgirl mag ook onherkenbaar in beeld zitten, want je hoeft je gezicht niet te laten zien.
Om onherkenbaar te werken als webcamgirl zijn er een paar zeer goede oplossingen en daarnaast nog een tip hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Kiezen om je gezicht buiten het beeld houden

Bij veel webcamplatformen is het toegestaan om je gezicht niet te tonen tijdens het chatten. De optie om je gezicht buiten beeld te laten is de meest betrouwbare manier om niet herkent te worden tijdens je werk. Het nadeel van deze optie is dat klanten vaak teleurgesteld zullen zijn dat ze jouw gezicht niet kunnen zien. Het voordeel kan zijn dat je mysterieus blijft en niet alles laat zien, waardoor je het erg spannend maakt voor de klant en wellicht blijven ze hierdoor langer in je chatbox. Om onherkenbaar te blijven kun je allerlei creatieve oplossingen vinden en het zelfs een deel van je webcam show maken!

Los het creatief op door een masker of pruik op te doen

Een aantal webcamgirls lossen het probleem van anoniem webcammen creatief op en dragen een spannend, sexy maskertje, pruik of iets wat ze op hun gezicht kunnen doen om onherkenbaar te zijn. Dit helpt hun anoniem te blijven en het is ook nog eens spannend en erotisch. Als je dit handig aanpakt kan het heel sexy zijn! De mannen die de webcamsex site bezoeken zijn gek op dit soort geile dingen. Modellen die een masker dragen, hebben iets geheimzinnigs en dat is aantrekkelijk. Een bijkomend voordeel is dat je met een masker niet bang hoeft te zijn of je webcam wel goed staat en je gewoon vrijelijk kunt rond bewegen.
Door iets op je gezicht te dragen is kans dat je wordt herkend veel kleiner. Een masker kun je overal wel krijgen. Je kunt bijvoorbeeld kijken op een website die erotische artikelen verkoopt.

Anoniem op het webcamplatform

Gelukkig zijn er genoeg webcam platformen waar je onherkenbaar kunt werken als webcamgirl of webcam koppel. Je hoeft niet bang te zijn dat een bezoeker jou herkent want er zijn verschillende manieren om anoniem te webcammen. Het is aan jou welke optie je kiest en welke het beste bij jou past. Houd er ook rekening mee dat klanten juist komen webcammen om (veel) bloot te zien – het draait allemaal om seks en erotiek – durf wat van jezelf te laten zien!

Waar moet je op letten als je anoniem gaat werken

Als je gaat aanmelden als webcamgirl is het belangrijk om te weten wat de regels van de website zijn. Ga na of het bijvoorbeeld is toegestaan om zonder je gezicht te laten zien te werken achter de webcam. Waar komen jouw afbeeldingen te staan? Komen deze ook op andere websites terecht? Dit zijn een paar voorbeelden van waar je moet letten als je anoniem gaat werken als webcamgirl. Andere factoren zijn bijvoorbeeld of het mogelijk is om bezoekers van bepaalde regio’s of landen geheel te blokkeren? Kunnen (of mogen) klanten jouw webcam beelden opnemen?

Tips om onherkenbaar te blijven tijdens webcamseks

  • Kom nooit met je gezicht in beeld. Ook als je even geen klanten in je chatbox hebt, moet je er voor zorgen dat je niet met je gezicht in beeld gaat. Klanten kunnen snapshots (screenshots) maken van het beeld op de computer.
  • Zorg dat je geen duidelijk herkenbare dingen laat zien zoals een tatoeage of andere herkenbare lichaamsdelen (met piercings). Je kunt ze natuurlijk bedekken met sexy lingerie. Een leuk idee is om een nep tatoeage te zetten. Dit staat leuk en klanten vinden dit sexy om te zien en over te praten. Een paar goed geplaatste piercings kunnen je show ook extra spannend maken!
  • Gebruik voor het webcammen een unieke achtergrond – je wil niet dat mensen jou herkennen door je normale kamer als achtergrond te gebruiken. Je kunt een speciale hoek maken voor de webcam met een leuke achtergrond. Het gaat er niet alleen om dat de ruimte waarin je werkt niet herkent wordt, maar ook dat deze gezellig en sfeervol overkomt. Twee vliegen in één klap!
  • Als je je aanmeld als webcamgirl raden we aan om nooit je echte naam te gebruiken maar een leuke, pakkende ”schermnaam/modellen naam”. Kies een chatnaam dat mensen niet zo snel aan jou zouden koppelen. Gebruik geen schermnaam die je ooit ergens anders voor gebruikt hebt, zoals een online forum bijvoorbeeld. Je wil niet dat klanten jouw gekozen naam gaan Googelen en op die manier op jouw echte naam komen.
  • Als model moet je overwegen of je gaat praten met klanten of gaat typen via de chat. Als je ervoor kiest om te praten met klanten wees er dan van bewust dat klanten jouw stem kunnen herkennen. Praten met klanten is een stuk intiemer en levert meer geld op. Wil je zo onherkenbaar mogelijk zijn, dan kun je er voor kiezen om alleen te typen.
  • Als je echt privé wilt blijven op de chat, geef je nooit je e-mailadres door aan een klant. Maak ook geen afspraken met klanten. Op veel webcamsites is dit ook verboden.
  • De gegevens die je invult bij het aanmelden als webcamgirl worden niet gepubliceerd op de website en zijn alleen voor intern/administratieve doeleinden.
  • Op je profielpagina kun je een andere regio aangeven dan waar je daadwerkelijk woont. Je kunt bijvoorbeeld een plaats opgeven waar je graag op vakantie gaat, zodat je er wat over kan vertellen als klanten daarover vragen.

Extra informatie en handige links voor meer info over anoniem webcammen

Mocht je na het lezen van deze informatie meer willen weten dan kan je hier onder doorklikken naar een aantal andere artikelen die gaan over hoe je als webcamgirl anoniem kan werken.

——————-
Trefwoorden: anoniem webcamgirl, bang herkend worden, anoniem webcammen, naakt voor de cam webcamsex, webcam model, onherkenbaar webcam werk, onherkenbaar werken, landen blokkeren op een webcamsite, herkend als webcam model, nadelen anoniem webcammen, discreet webcamgirl werk, webcam model werkt, anoniem werken als webcam model, werk liever geheim, anoniem webcam werk, sexy masker en pruik, anoniem chatbox, gezicht niet tonen, webcam girl privacy, modellen werken, onherkenbaar werken als webcam model, webcambeeld, modellen chatnaam, geld verdienen als webcamgirl, webcamsex sites bezoeken, Nederland webcamsex, sex showtje opvoeren