Verdiensten

Hoeveel kan ik verdienen als webcammodel?

Als je besluit om te gaan werken als een webcam model, kun je rekenen op goede verdiensten. Webcam modellen die net beginnen in de branche verdienen rond de 25,- euro per uur. Modellen die geruime tijd werken achter de webcam verdienen meer dan 45,- euro per uur. Dit is een indicatie van de verdiensten – voor elk model is dit anders.

Wat je verdient, wordt voor een groot deel bepaald door hoe vaak je online bent en actief chat met klanten. De verdiensten lopen per minuut per klant, dus hoe meer minuten je maakt, hoe hoger je inkomen is. Er is geen maximaal bedrag dat je mag/kunt verdienen – hoe meer je werkt, hoe meer geld je maakt! Er zijn modellen die ruim 5000 euro per maand verdienen. Dit soort geld kan elk type model verdienen.

Met je webcam geld verdienen gaat niet vanzelf – het is geen ‘snel rijk worden’ , maar echt werk. Als je het goed wil doen als camgirl moet je er zelf tijd en energie insteken. Met de juiste aanpak kan iedere vrouw een succesvol model worden. Met een paar uurtjes webcam kun je een prima maandinkomsten verdienen. Via het webcamplatform kan je precies zien wat je hebt verdient – alles is transparant en betalingen zijn altijd op tijd. De verdiensten die je maakt kunnen (anoniem en privé) 3x per maand worden overgemaakt op je bankrekening. Zo heb je altijd wat extra geld op je rekening!

Wat zijn de opbrengsten van een webcamgirl?

Prijs per minuut = € 0,18 p/m. Bezoekers die hebben ingebeld.
Tips & Flirts = € 0,18 p/stuk. Bezoekers kunnen jou fooi geven, omdat ze jou leuk vinden.
Wallet = € 0,18 p/m. Bezoekers die binnengekomen zijn in de chat met een account.
Wallet tips = € 0,18 p/m, 60 credits= 1 minuut. Door bezoekers gegeven Tips en Flirts.
Wallet VIP = € 0,18 p/m. Deze wordt in de statistieken per minuut vermeld.
Bellen = € 0,18 p/m. IsLive inkomsten.
Berichten = € 0,18 p/b. Door bezoekers verstuurde berichten buiten de chat om.
1op1 VIP = € 0,72 p/m. Hier chat je met één bezoeker, maar kunnen andere bezoekers ook nog gewoon meekijken, dus je verdient de 1op1 VIP bedrag plus het gewone tarief van bezoekers die meekijken.
Promotie = € 0,29 p/m. Reclame maken via Twitter, Facebook etc.
Als jij webcamt, komen er bezoekers op de website kijken, zodra de bezoekers besluiten met jou te gaan chatten, maak je omzet. De hieronder vermelde uitbetaling is de uitbetaling per klant per minuut.

Als IsLive webcammodel kun je elke dag precies zien hoeveel omzet je in de afgelopen periodes hebt gemaakt. Je hoeft hiervoor niets te doen of uit te rekenen. Na afloop van elke kalendermaand ontvang je een overzicht welke omzet door jou gemaakt is. Deze omzet wordt de 1e werkdag van de maand erop aan je overgemaakt. Dit betekent dat de omzet over de kalendermaand januari, rond 3 maart op je rekening bijgeschreven staat.

Voorbeeld van online verdiensten als webcamgirl

Als je gaat werken als webcamgirl wil je natuurlijk weten hoeveel je gaat, of kunt verdienen. De verdiensten voor elk model zijn variabel, maar ligt meestal tussen de 50,- euro en 350,- euro op een dag. Werken doe je niet alleen voor de lol, maar voor geld. Om je een duidelijk beeld te geven wat de mogelijkheden zijn qua inkomsten gaan wij hieronder er wat verder op in.

Er zijn een aantal topverdieners in de webcam business. Dit zijn modellen die al geruime tijd werken in de webcamsex branche en veel vaste klanten hebben.

Hier volgen een aantal bedragen die top webcamgirls verdienen:

 • De grootste verdiensten op één dag: 4.752 euro
 • De grootste verdiensten in één maand: 17.558 euro
 • Het meeste geld dat aan tips in een dag is verdiend: 1.742 euro

Je kunt zien dat je erg goede verdiensten kunt maken als webcamgirl. De bovengenoemde bedragen zijn enkel een voorbeeld en zijn bedragen die ervaren camgirls verdienen die een grote vaste klantenkring hebben. Deze modellen werken ook fulltime (meer dan 20 uur per week online) en zetten zich volledig in voor dit werk.

Naast de vaste inkomsten die je maakt met webcammen zijn er veel andere manieren om extra inkomsten te maken bovenop de bedragen die je normaal maakt. Als je net gaat beginnen als webcamgirl is het ook niet realistisch om te denken dat je gelijk dit soort bedragen gaat verdienen, maar dit geeft je een goed voorbeeld van wat er mogelijk is.

Als webcamgirl kun je leuke bijverdiensten maken mits je vaak online bent en je werk met passie doet. Als je lekker spontaan en positief overkomt achter de webcam pikken klanten dat ook op. Klanten zullen dan sneller geneigd zijn om langer in de chat te blijven en vaker bij jou terugkeren. Hierdoor verdien je goed geld.

Belangrijkste punten betreft de verdiensten

 • Webcamgirls verdienen erg goed. Gemiddeld kan je 25,- euro per uur verdienen met erotisch webcam werk – vaak meer!
 • Dit is thuiswerk in de erotiek dat niet alleen goed betaald, maar ook leuk is om te doen
 • Geld verdienen met webcammen is geschikt voor dames en stellen vanaf 18 jaar en ouder
 • Webcamgirls die hun uiterlijk mee hebben en spontaan zijn kunnen via de webcam een fulltime inkomen maken
 • Bij Club IsLive, Xmodels en Chaturbate betalen ze modellen erg goed
 • Bijverdienen met webcam werk vanuit huis kan op je eigen tijden en je hoeft de deur niet uit voor je werk
 • Via ClubIslive kunnen Nederlandse webcamgirls het beste beginnen in de webcam branche
 • Werk als webcamgirl kan gewoon vanuit huis, maar eigenlijk overal waar je internet hebt
 • Verdiensten als camgirl zijn onbelast. Je bent zelf verantwoordelijk voor de belastingopgave
 • Verdiensten bij veel verschillende webcam platformen is ook mogelijk
 • Verdiensten alleen uit laten keren op een bankrekening of via andere online opties
 • Webcam werk heeft veel voordelen, waaronder de goede verdiensten en het feit dat je zelf de baas bent
 • Webcam model worden is gratis en kun je discreet online regelen via het aanmelden als camgirl formulier
 • Thuiswerk voor webcamgirls is niet alleen weggelegd voor super slanke jonge dames. Alle type modellen worden gevraagd en er is ruim genoeg werk voor alle modellen
 • Thuis bijverdienen als webcamgirl is veilig en betrouwbaar
 • Er is geen limiet aan wat je kunt verdienen. Elke uurtje chatten en webcammen wordt betaald

Wil je meer weten over de verdiensten die je kunt maken?

 

………………………..
Trefwoorden: camgirl kunt verdienen, beste webcamsex sites, sexcammen werk, verdien met sexchatten, verdiensten als webcamgirl, camgirl geld, webcam geld, verdiensten webcammodel, webcamgirl verdiensten, hoeveel verdienen als camgirl, erotisch werk inkomen, verdien met webcammen, verdien met webcamsex, verdiensten Islive webcamgirl, verdien met thuiswerken, erotisch werk, cammen als webcam model, Diary of a Camgirl, webcam werk en belasting betalen, webcam verdiensten, belasting betalen webcam werk, aanmelden en webcam girl worden, beginnend webcam model, webcam werk online