Veelgestelde vragen

Kunnen we je helpen? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen over webcamgirl thuiswerk. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.


Alle type dames en stellen vanaf 18 jaar zijn geschikt voor het werken als camgirl. De webcam platformen hebben bezoekers van alle leeftijd/soorten/maten. Daardoor zijn er altijd wel bezoekers die jouw aantrekkelijk vinden en in je chatbox komen kijken. Vergeet ook niet dat veel bezoekers ook opzoek naar een spontaan (sexy) chatmaatje, waar ze ook echt goed mee kunnen praten.

………………….
Trefwoorden: geschikt voor webcamgirl werk, geschikt als webcammodel, kan ik webcam model worden, webcammer worden, webcamgirl worden

Nee, eerdere ervaring in de webcam branche is niet vereist om webcam model te worden. Ervaring in de erotische sector is natuurlijk wel handig om te hebben meer niet noodzakelijk.

Als je een lekker spontaan type bent die goed kan opschieten met verschillende soorten mensen en ook graag wil werken in de seksindustrie, dan is erotisch webcam werk zeker wat voor jou!

……………………
Trefwoorden: webcam model worden, geen ervaring, geen opleiding nodig voor webcam werk

Het geld dat je verdient krijg je direct uitbetaald. Kom je uit Nederland of België, dan krijg je 3x per maand je opbrengsten op jouw bankrekening gestort. Zo hoef je dus nooit lang op je geld te wachten. Modellen buiten Nederland of België krijgen 1x per maand uitbetaald (op de eerste werkdag van de maand). Het uitbetalen gebeurt volledig automatisch.

………………………
Trefwoorden: uitbetaald krijgen webcamgirl, verdiensten webcam model, wanneer uitbetaald, opbrengsten webcam werk

Als je bent ingeschreven als webcammodel bij een chat platform kun je inloggen op het dashboard om te beginnen met chatten.
Op je profiel pagina stel je in dat je online en beschikbaar bent om te chatten waardoor bezoekers op de website in jouw chatbox kunnen komen.

Met het chatten en webcammen verdien jij per minuut dat de klant in jouw chatbox blijft. Hoe meer ‘chat minuten’ je maakt, hoe hoger jou inkomsten! Klanten kunnen er ook voor kiezen om privé met jou te chatten waarvoor ze extra moeten betalen. Als webcam model is het zaak dat je klanten een spetterende geile webcamshow geeft waar ze graag weer terug voor komen!

Verder kun je in elke chatroom nog extra verdiensten maken door het ontvangen van een fooi. Een fooi wordt gegeven door klanten die jou waarderen, soms hoeft je hier niets speciaals voor te doen en krijg je deze fooi als extra waardering van de klant.

Op sommige chat platforms kunt je ook betaald krijgen voor zelfgemaakte seksfilms en foto’s. Dit kunnen opgenomen chat shows zijn of zelf opgenomen filmpjes. Vaak kun je dan zelf bepalen hoeveel iemand moet betalen om een minuut van de door jou opgenomen show te bekijken. Op deze manier kun je op een passieve manier geld verdien, daar je niet zelf online hoeft te zijn om geld te verdienen.

……………………
Trefwoorden: tegen betaling webcam vermaak, camwebsites modellen, chatbox webcam, potentiële klanten, gratis chatroom, privé chat, geld verdient met chatten, webcamgirl fooi, webcam klanten, webcamsex bezoekers, hoe werkt webcammen

Om webcam model te worden moet minstens 18 jaar oud zijn. Webcam bedrijven zullen dit controleren door middel van een kopie van jouw id kaart die je moet opsturen. Verder maakt leeftijd niet uit, of je nu 19 bent of 45, er is werk genoeg voor alle leeftijdsgroepen.

………………………
Trefwoorden: webcam model worden, leeftijd webcammodel, leeftijd webcamgirl, minimale leeftijd webcamgirl, te oud voor webcamgirl werk

Voor het inschrijven als webcammodel dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Webcammodel werk is werk dat alleen geschikt is voor volwassenen. Iedereen vanaf 18 jaar kan geld verdienen als webcammodel.

Overigens ben je nooit te oud om mee te doen als webcam model. Er werken veel 50+ dames en koppels achter de webcam!

……………………
Trefwoorden: leeftijd voor webcamgirl, leeftijd voor webcam werk, hoe oud voor webcamgirl, webcamgirl worden, leeftijd webcam model, oudere webcamdames

Welke internet snelheid heb ik nodig als webcam model? Welke internet snelheden je nodig hebt als je op een webcamsite gaat werken is meestal een gemiddeld snel pakket. Je hoeft niet het snelste verbinding te hebben om te webcammen. De meeste mensen hebben dit al en waarschijnlijk hoef je niets te veranderen. Wat belangrijker is dan de snelheid van je internet connectie is de betrouwbaarheid daarvan. Zorg dat je aangesloten bent bij een goede provider die voor zorgt dat je verbinding het altijd doet (99% uptime). Je wil voorkomen dat als je aan het chatten bent dat je verbinding niet plotseling uitvalt.

…………………..
Trefwoorden: webcamgirl internet, welke internet heb ik nodig, webcam werk online, webcamgirl internet, internet snelheid voor webcam werk, beginnende webcam modellen, welke internet snelheden

Moet ik alles doen wat een klant vraagt? Nee, dit hoeft zeker niet. Het mooie van webcamgirl werk is dat het geheel vrijblijvend werk is. Je bent niets verplicht en vrij om je eigen grenzen te bepalen. Niemand kan jou verplichten om bepaalde handelingen te doen.

…………………
Trefwoorden: vrijblijvend werk, eigen baas als webcamgirl, niets verplicht webcammen, grenzen webcamgirl

Je kunt altijd gemakkelijk zien hoeveel je verdient. Hiervoor log je gewoon in en klik je op “Statistieken”. Daar kun je 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten je in een bepaalde periode gegenereerd hebt. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, je hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.

……………….
Trefwoorden: verdiensten islive, webcamgirl geld Islive, verdiensten bij isLive, wat verdient islive

Webcammen voor geld heeft alles te maken met seks en erotiek. Als webcammodel vermaak je bezoekers, die betalen om met je te cammen en chatten. Op de webcam site heb je een eigen chatroom waarin je met bezoekers gezellig kunt babbelen en waar je privéshows aan kunt bieden.

Bezoekers kunnen live beelden van je webcam zien en ook met je chatten. De verdiensten die je maakt worden per minuut berekend. Per uur kan je makkelijk 25,- euro per uur verdienen. De verdiensten zullen per webcamsex platform verschillend zijn.

Als je gaat werken als webcammodel is het aan jou wat je doet voor de webcam. Het werk is vrijblijvend en je bent niets verplicht. Het werk van een webcam model kan geheel online gedaan worden en er is geen baas of contract waar je rekening mee moet houden.

Webcam werk is vooral geschikt voor leuke, spontane vrouwen en koppels die graag in de seksindustrie willen werken en verdienen. Het is geen doorsnee baantje en het is werk dat bij je moet passen. Je hoeft geen super slanke dame te zijn om mee te doen – elke type model kan zich inschrijven. Om succesvol te zijn als webcammodel kan het helpen om je sexy te kleden en vaak online te zijn.

…………………..
Trefwoorden: bezoekers betalen, verdiensten webcamgirl, werkzaamheden webcamgirl, webcam model worden, webcammodel thuiswerk

Iedereen heeft verschillende persoonlijke omstandigheden die invloed hebben op hoeveel belasting betaald moet worden. Voor ieder model is dit dus verschillend. Het verschilt per persoon doordat je bijvoorbeeld een baan er naast hebt of een partner die ook geld verdient. Er zijn veel verschillende factoren die hierin een rol spelen. De hoogte van jou inkomsten heeft ook invloed op het bedrag dat je aan belasting moet afdragen. Als je weinig geld verdient hoef je misschien helemaal geen belasting te betalen. Als je bijvoorbeeld onder de €6000,- per jaar verdient, is jouw heffingskorting net zo hoog als de te betalen belasting, waardoor je niets hoeft te betalen.

Wij raden ieder model aan om contact te maken met De Belastingdienst en vragen wat er in jou situatie moet gebeuren. Je kunt het best even online contact opnemen met de belastingdienst en uitleggen dat je inkomen hebt van online (internet) werk. Zij zullen je nooit vragen wat voor werk je precies doet – dat doet er ook niet toe. Waar het om gaat is hoe veel je verdient en jouw omstandigheden.

…………………….
Trefwoorden: belasting betalen webcammodel, webcamgirl belasting, de belastingdienst camgirl, moet een camgirl belasting betalen, webcammodellen belasting betalen, online verdiensten, loon belasting betalen, verdienen met cammen, hoeveel belasting betalen

Als je gaat werken als webcammodel verdien je per minuut, niet per uur. Voor elke minuut dat een bezoeker met jou in de chat zit verdien je! Bij het werk als webcammodel heb je geen vast uurloon. Bezoekers betalen zodra ze in jou chatbox komen en met je webcammen.

Een bezoeker betaald per minuut om live webcamsex te hebben en kan ook een extraatje geven, zoals een fooi, of extra betalen voor een privéshow.

Bij het bedrijf Club Islive (grootste Nederlandse webcamsex site) verdienen modellen vanaf 18 cent per bezoeker per minuut. Als beginnend model kun je verwachten dat je rond de 25,- euro per uur kunt verdienen, maar dit hangt af van hoe vaak je online bent, hoe veel chat minuten je maakt en je inzet in het algemeen. Hoeveel je per dag verdient heb je zelf voor een groot deel in handen. Als je vaak online bent en veel chat dan kun je een hele mooie inkomsten maken.

…………………………..
Trefwoorden: verdiensten webcam model, webcamgirl verdiensten, wat kan ik verdienen, bijverdienen als webcamgirl, uurloon webcamgirl, privéshows geven, betaald voor webcamsex, Nederlandse IsLive, verdiensten Islive, wat betaald isLive, wat verdien ik bij Islive, webcam platform, betaald thuiswerk, verdien met seks werk, erotisch thuiswerk

Kan ik met iemand van het webcam bedrijf spreken als ik tegen problemen aan loop op de site? Dit is zeker mogelijk. Als je bent ingeschreven als webcam model en je tegen problemen aan loopt dan kun je telefonisch, via live chat of per email alle vragen stellen. De bedrijven (Islive, Xmodels en Chaturbate) die op deze site vermeld staan, hebben een uitstekende service en staan altijd klaar voor modellen die hulp nodig hebben.

……………………
Trefwoorden: helpdesk webcamgirl, help webcam model, webcammodel vragen, webcam bedrijf helpdesk

Je kan gratis 3 minuten de chat bezoeken. Bezoek deze link en geef de gevraagde gegevens door. Je heb dan een (tijdelijk) profiel en kan daarmee 3 minuten inloggen in de webcam chat. Je heb daar alle functies en kan zelfs chatten met één van de aanwezig webcam modellen.

Als je bij een goed webcamplatform werkt, kun je er zeker van zijn dat je uitbetaald krijg. Grote webcam bedrijven, zoals IsLive, Xmodels en Chaturbate hebben een goede reputatie en willen dit graag zo houden!

De webcambedrijven op deze site staan bekend om hun goede uitbetaling en transparantie. Via het dashboard heb je ten alle tijd inzicht in je gemaakte verdiensten. Zo kun je gemakkelijk alle inkomsten bijhouden. Wij raden modellen aan om je 3x per maand te laten uitkeren zodat je altijd snel je geld op je rekening hebt.

……………………
Trefwoorden: inkomsten bijhouden, uitbetaald krijgen als webcamgirl, uitkering van verdiensten, uitkering webcam model, webcamplatforms betalen

Ja, je kunt als man ook webcammodel worden. Mannen kunnen zich, net als vrouwen, bij de meeste webcambedrijven aanmelden. Mannen verdienen in het algemeen niet zo veel als de dames, maar het is wel mogelijk. Er zijn mannen die een goed inkomen maken met webcammen en chatten, maar dit zijn uitzonderingen vergeleken bij vrouwen. Er zijn een stuk minder vrouwelijke klanten op de webcamsex sites vergeleken met het aantal mannen die de webcamsex sites bezoeken.

Mocht je als man achter de webcam willen werken kun je hier aanmelden als model.

………………
Trefwoorden: veel verdient als man, webcammodel mannen, aanmelden mannen, webcam werk voor mannen, webcam seks man, geld verdienen als man, webcammen voor mannen, vrouwelijke klanten, mannen vermaken, alleen als man werken

Webcammodellen vragen zich af of ze makkelijk met hun werk kunnen stoppen en het antwoord is ja, dat is mogelijk. Als webcammodel werk je voor jezelf en zit je niet vast aan een arbeidscontract. Je bepaald zelf wanneer je online bent en ke kunt op ieder gewenst moment stoppen met het werk. Je hoeft niets op te zeggen of aan te vragen. Om te stoppen met webcam werk log je simpelweg niet meer in op het chatplatform.

……………….
Trefwoorden: stoppen als webcamgirl, stoppen met webcammen, stop webcam werk, stoppen seks werk, hoe stop ik als webcamgirl, how stop ik als webcammodel

Ja als webcam model kun je hele gebieden blokkeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je bepaalde landen, provincies of regio’s blokkeert, zodat er geen bekende van je mee kunnen kijken op jouw chat of profiel. Je kunt dit toepassen om er voor te zorgen dat je bijvoorbeeld de buurman niet per ongeluk tegenkomt op de webcam site.

……………………..
Trefwoorden: blokkeren webcamgirl, landen blokkeren, bezoekers uitsluiten, weigeren bezoekers

Ja, het is zeker mogelijk om als webcam koppel aan te melden. Op de webcam sites is er erg veel vraag naar webcamsex met koppels. Er zijn genoeg mannen die graag naar een stel kijken terwijl ze bezig zijn achter de webcam.

Je kunt als stel samen plezier hebben en er nog betaald voor krijgen. Om aan te melden als webcam stel kun je hier klikken: aanmelden webcam koppel

………………………..
Trefwoorden: webcamsex koppel, webcamgirl stel, stel webcamsex, webcam sex koppels, werken als webcam koppel, koppels webcammen, chatten met koppels

Ja, het is mogelijk dat je klanten kunt zien in tijdens het webcammen of een privé chat. De klant kan zelf bepalen of ze dit wel of niet willen. Als de klant liever niet zichtbaar wil zijn kunnen zij er voor kiezen om het scherm te verkleinen of weg te klikken. Sommige bezoekers komen alleen voor een hete chat en willen verder niet met de webcam live zijn.

…………………….
Trefwoorden: met webcam aan model, webcamgirl webcam aan, webcammodellen live, klanten zien webcammen

Helaas is dit niet mogelijk. Webcam bedrijven betalen alleen uit op de rekening die gekoppeld is aan jouw gegevens. Dit doen ze om er voor te zorgen dat het geld ook echt op jouw rekening wordt bijgeschreven. Dit voorkomt ook dat modellen onder dwang moeten werken voor een ander. Buitenlandse webcam bedrijven betalen ook vaak uit via een check of een prepaid credit card – er zijn diverse mogelijkheden om uitbetaald te worden. Bij alle opties geldt echter dat het op jouw naam moet staan, anders kan de betaling niet uitgevoerd worden. Privacy is erg belangrijk en alle betalingen worden discreet overgeschreven met een algemene omschrijving.

…………………..
Trefwoorden: geld uitbetalen webcammodellen, zelf webcammen, uitbetalen webcam model, uitbetalingen camgirls, bankrekening camgirls, Nederlandse bedrijven webcamgirls, buitenlands webcamsex bedrijf, webcammodellen betalingen

Mag ik ook onherkenbaar in beeld? Bij de meeste webcamsex bedrijven kan je kiezen om anoniem te werken en onherkenbaar in beeld te komen. Als beginnend model is het vaak prettiger om zo te beginnen, echter zul je een stuk meer verdienen als je wel geheel zichtbaar bent. Klanten komen natuurlijk om alles van je te zien!

Veel vrouwen kiezen er voor om met een pruik of spannend maskertje te webcammen. Dit is een creatieve oplossing, want je kunt dan met je gezicht in beeld zonder dat klanten jou herkennen. Er zijn verschillende manieren om hier mee om te gaan. Je kunt ook een bril op doen en wat make-up om anoniem te kunnen cammen.

……………………
Trefwoorden: onherkenbaar in beeld, anoniem webcammen, anoniem webcamgirl, webcamsex bedrijven, anoniem werken bij Islive

Onherkenbaar werken als webcam model is zeker een optie. Veel vrouwen willen werken als webcam model, omdat het goed verdient. Sommige willen echter niet herkent worden op de webcam site, dus kiezen ze er voor om niet hun gezicht te tonen als ze gaan webcammen. De meeste vrouwen willen hun werkzaamheden voor zichzelf houden.

Als je besluit te gaan werken als webcamgirl dan kun je er voor kiezen om gewoon te gaan cammen zonder je gezicht in beeld of je kunt een vermomming dragen, zoals een pruik, masker of brilletje. Er zijn tal van creatieve mogelijkheden om anoniem te blijven tijdens je werk. Wees er ook van bewust dat er geen persoonlijke gegevens online komen te staan. Wat op jou profiel pagina komt mag je zelf bepalen.

…………………………
Trefwoorden: anoniem werken als webcamgirl, veel geld verdienen, onherkenbaar blijven als webcam model, anoniem webcammen, anoniem webcam werk, onherkenbaar werken als webcam model, webcamgirl met masker

Chatten voor geld, is dit mogelijk? Ja, chatten voor geld is mogelijk. Hoe veel je precies verdient met chatten hangt af van je inzet en hoe vaak je online bent om te chatten. Met chat werk verdien je meestal per verstuurd bericht en kan je dit gewoon vanaf huis doen. Als je kiest voor deze manier om geld te verdienen is het belangrijk dat je het juiste bedrijf kiest om voor te gaan werken. Niet alle chat bedrijven betalen even veel voor chat werkzaamheden.

……………………..
Trefwoorden: chatten voor geld, chat werk, chatten thuiswerk, online chatten werkt, geld te verdienen met chatten, chatten voor geld, verdien per bericht, berichtje beantwoorden

Kan ik vervelende klanten weren? Ja, via jouw chatbox kun je klanten weg klikken en zelfs blokkeren. Blokkeren van klanten doe je niet zomaar – je moet er een goede reden voor hebben. Onbeschofte klanten of bezoekers waar jij liever niet mee chat kun je gewoon weren.

………………….
Trefwoorden: vervelende klanten weren, klanten blokkeren, chatplatform klanten, lastige bezoekers, onbeschofte klanten webcammen

Webcam model werk is geen normale baan. Als model werk je voor jezelf maar er moet wel gewerkt worden wil je goede inkomsten maken. Soms lees je op andere sites dat webcammen ‘gratis geld’ is, maar dat is zeker niet waar. Je moet er zelf wat tijd insteken om er wat uit te halen.

Topmodellen die een vaste klantenkring hebben opgebouwd en 2 a 3 uurtjes per dag online zijn verdienen bij
Islive 5000 tot 8000 euro per maand. Het gemiddelde van een model zit toch op 1000 euro per maand met 3 avonden
per week van 2 a 3 uur.

……………………………
Trefwoorden: webcam verdiensten, verdiensten van webcamgirls, wat verdient een camgirl, inkomsten van webcam modellen

Kan je er van rond komen en krijg je altijd betaald?

Ja je krijgt altijd jouw inkomsten netjes betaald en alle inkomsten zijn inzichtelijk via het dashboard. Als je kiest om te gaan werken voor een programma zoals Islive kun je 3x per maand betalingen aanvragen. Zo heb je altijd snel je geld. Je hoeft nooit bang dat je het geld niet krijgt.

De vraag of je er van rond kan komen ligt voor een groot deel aan jezelf. Net als bij ieder andere baan of parttime job moet je werken voor je geld want het komt niet uit de lucht vallen! Overal moet gewerkt worden, zo ook als je kiest om camgirl te worden.

Om goed te kunnen leven van webcam werk dien je veel chat minuten te maken. Wanneer je meerdere inbelleers tegelijk hebt, dan schiet het natuurlijk wat sneller op. Maar wij raden modellen aan om enkele avonden per week online zijn voor goede inkomsten.

Houd er wel rekening mee dat de inkomsten per maand kunnen variëren. Het kan dus makkelijk zijn dat je in januari 3000,- euro verdiend, in februari 2500,- euro en in maart 3200,- euro. Verwacht echter niet dat je in het begin gelijk duizenden euro’s per maand gaat verdienen of dat je miljonair wordt. Dat is niet realistisch. Als startend model kun je rekenen op 25,- euro per uur en na een tijdje actief te zijn als webcammodel met meer ervaring kan je rond de 45,- euro per uur verdienen!

…………………………
Trefwoorden: webcam model werkt, verdiensten webcam werk, minuten uitbetaald, islive.nl programma, inkomsten betaald, geld voor webcam modellen werk, loon ontvangen

Nee, als webcamgirl werk je zelfstandig zonder contract en zul je geen vast dienstverband krijgen. Als je bij een webcamplatform aanmeld als model ben je geheel vrij en kun je zelf je werk indelen. Je krijgt dan ook geen loonstrookjes. De verdiensten die je maakt zijn altijd in te zien op jouw dashboard pagina op het platform. In de ogen van de belastingdienst werk je als zelfstandige zonder personeel en maak je online inkomsten waarover belasting betaald moet worden.

…………………..
Trefwoorden: werken bij webcambedrijf, dienstverband als webcamgirl, werk als webcam model, contract webcam model, werken als zelfstandig model, zelfstandig dienstverband, vrijblijvend thuiswerk zonder contract

Je krijgt in veel gevallen wel een contract aangeboden. Deze contracten zijn altijd op basis van freelance. Dat houd in dat je geen vaste baan heb en op elke moment kan stoppen. Verder heb je geen verplichtingen aan dit contract en ben je dus nooit verplicht om een aantal uren per dag te werken, voor een bepaalde tijd of wat ook. Hierdoor ben je volledig vrij en kan je helemaal zelf bepalen hoeveel je wil verdienen met het werken als webcammodel.

………………..
Trefwoorden: contract voor webcamgirl, contract webcammodel, freelance model, werken als webcam model

Je mag bijverdienen, maar het is erg verschillend hoeveel je bij mag verdienen als je een uitkering geniet. Wij raden je aan om contact op te nemen met de uitkerende instantie, bijvoorbeeld het UWV.

…………………..
Trefwoorden: uitkering webcamgirl, uitkering en bijverdienen, uitkering webcam model, bijverdienen als webcamgirl, bijverdienen als webcam model, mag ik bijverdienen

De meeste vrouwen werken alleen achter de webcam. Je kunt er ook voor kiezen om samen met je partner of vriendin als webcamkoppel te werken. Iedereen die voor de webcam komt moet wel aangemeld zijn als webcam model.

Zelfstandig werken als webcamgirl verdient goed, maar werken als koppel of stelletje kan nog meer opleveren. Als je samen met iemand anders gaat webcammen kan je er een echte show van maken!

………………….
Trefwoorden: zelfstandig werken als camgirl, werken als webcam koppel, webcamkoppels thuiswerk

Als je in Nederland werkt en geniet van (online) inkomsten heb je altijd te maken met de Nederlandse belastingdienst. Iedereen die werkt moet helaas belasting betalen. Dit geldt dus ook voor webcammodellen. Het werk van een webcammodel is zelfstandig zonder contract en daarom ben je zelf verantwoordelijk voor het jaarlijks aangeven van jouw verdiensten.

Wij raden je altijd aan om contact op te nemen met de belastingdienst en te vragen wat je precies moet opgeven. Misschien hoef je niets op te geven omdat je onder een bepaalde drempel komt. De belastingdienst hoeft niet precies te weten wat voor werk je exact doet. Je hoeft alleen maar aan te geven dat je inkomsten hebt uit online (internet) werk – meer hoeven zij niet te weten!

…………………
Trefwoorden: webcamgirl belasting betalen, belastingdienst camgirls, moet ik belasting betalen, online werk belasting

Nee, je hoeft geen vast aantal uur webcammen. Webcam werk is vrijblijvend en je hebt geen contract. Het aantal uur dat je gaat werken mag je zelf bepalen. Je kunt werken wanneer het jou het beste uitkomt. Heb je een keer geen tijd of zin om te werken dan hoeft dat niet.

Het kan verstandig zijn om op dezelfde tijden en dagen actief te zijn. Als je dit doet kunnen klanten jou aanwezigheid anticiperen en kun je een vaste kijkersgroep creëren. Het is goed als klanten precies weten wanneer je online bent, zodat ze gelijk met je kunnen chatten. Wij raden alle modellen aan om vooral actief te zijn in de avonduren. Dit is de tijd dat de meeste klanten actief zijn op de website.

Zit ik aan bepaalde tijden vast?

Nee. Je kan op het platform inloggen wanneer je wilt, 100% verplichtingen vrij.

………………..
Trefwoorden: werktijden, werken als webcammodel, vaste uren webcamgirl

Nee, webcam werk is voor ieder type vrouw/stel geschikt. Je hoeft er niet als een top model uit te zien om webcamwerk te doen!

De meeste modellen op de site zijn leuk uitziende dames – vrouwen die er ‘normaal’ uitzien. Mannen kiezen liever voor een chat met een ‘buurvrouw type’ en niet zo zeer een vrouw met de perfecte vormen. Het helpt zeker als je er mooi verzorgt uitziet.

Er komen veel bezoekers op de website en iedereen heeft een andere smaak! Het is vaak veel belangrijker hoe jij als persoon bent. Kom je natuurlijk en positief over en kan je lekker spontaan kletsen met klanten dan zul je het erg goed doen als webcam model.

………………………
Trefwoorden: eisen uiterlijk webcamgirl, veel geld verdienen met cammen, klanten binden, webcamgirl uiterlijk, verzorgt uiterlijk, top model webcamgirl, top modellen webcam

Als je gaat werken als webcammodel doe je dat als zelfstandig particulier, niet als bedrijf. Je kunt direct aan de slag als webcam model en je hoeft dan ook geen KVK certificaat of eenmansbedrijf te hebben. Als je na een tijdje werkt als webcammodel en wat ervaring hebt kun je er later voor kiezen om een eenmanszaal op te richten om te genieten van de belastingvoordelen.

…………………..
Trefwoorden: belasting voordelen hebt, inschrijven kvk, belastingdienst webcam werk, verdien als webcamgirl, webcamgirl bedrijf, modellenbedrijf, kamer van koophandel (KvK)

Nee dit hoeft niet, maar mag wel. Op de meeste chat platformen hoef je niet met geluid aan webcammen. Wij raden modellen aan om wel te cammen met geluid want dit maakt de hele ervaring voor de klant interactief en extra spannend! Goed beeld en geluid zal wonderen doen voor je webcam inkomsten en klanten zullen hier graag voor terug willen keren.

…………………..
Trefwoorden: geluid met cammen, webcamruimte, webcamgeluid, webcam met geluid, geluid aan tijdens webcammen, meer verdiensten maken, webcam verdiensten

Ja je moet een aantal dingen opgeven als je gaat inschrijven bij een webcambedrijf. Bij het aanmelden als model dien je vaak een kopie van jouw id, een foto, jouw bankrekeningnummer en andere gegevens. Dit heeft het bedrijf nodig voor de administratie en om je verdiensten uit te kunnen betalen.

………………………….
Trefwoorden: persoonlijke gegevens opgeven, webcamgirl gegevens, aanmelden webcamgirl, inschrijven webcamgirl

Alle promotie van de webcams wordt gedaan door het webcam bedrijf zelf en vele webmasters die daar werken – je hoeft niet zelf voor bezoekers te zorgen. Je kunt natuurlijk wel jou eigen webcam promoten op sociale media (Twitter, Facebook enz.). Alle extra promotie zal positief werken op je inkomsten.

Als webcamgirl hoef je eigenlijk alleen maar in te loggen en chatten met bezoekers. Het is makkelijk thuiswerk waar je geen technische kennis of ervaring voor nodig hebt.

……………..
Trefwoorden: webcam bezoekers, webcam promotie, promotie webcamsex, webcamsex ads, webcams adverteren, zelf zorgen voor bezoekers webcamshow

Welke andere manieren zijn er om geld te verdienen met seks?
Naast webcam werk zijn er een tal van andere manieren om geld te verdienen in de erotiek. Het feit is dat je met het werken als webcam model het meeste kan verdienen op een veilige, betrouwbare manier. Als webcam model kan je het webcammen combineren met activiteiten, zoals chatten, bellen en berichten sturen. Om geld te verdienen met chatten, bellen en berichten sturen hoef je niet met je gezicht voor de webcam. Je kunt deze dingen anoniem uitvoeren om extra geld te verdienen. Deze manieren zijn ook een prima optie om lekker veilig vanuit huis te doen. Met een beetje inzet zijn er genoeg werkzaamheden die je kunt doen in de seks branche.

……………………..
Trefwoorden: geld verdienen met seks, geld te verdienen met seks, werken als webcam model, geld verdienen op een veilige manier, combineren als webcam model, andere manieren om geld verdienen, sex werk, seks werk

Bij alle webcam platformen ontvang je de facturen (verdiensten) via je email en niet met de post. Deze worden dan zo anoniem en discreet mogelijk verwoord (niet te zien dat ze van een 18+ platform afkomen). Doordat alle communicatie via email verloopt blijft jou werk privé.

………………….
Trefwoorden: post ontvangen als webcamgirl, factuur via post of email, geen post camgirl, webcamgirl werk

Je hebt niet veel nodig voor webcam werk. De basis spullen die je nodig hebt is een computer/laptop, een goede webcam met scherp beeld (en geluid) en een betrouwbare internetverbinding. De benodigdheden voor webcam werk zijn dus minimaal.

Naast deze dingen is het aan te raden dat je een paar sexy lingerie setjes koopt voor als je gaat webcammen en misschien een seksspeeltje die je kunt gebruiken tijdens je webcam show.

……………………
Trefwoorden: nodig voor webcam werk, spullen voor webcammen, wat heb je nodig als webcamgirl, webcam model spullen

Geld verdienen met Bellen kan ook mooie inkomsten opbrengen. De hieronder vermelde opbrengsten zijn opbrengsten per beller per minuut.

Opbrengst per beller per minuut: € 0,18
Het is mogelijk dat bellers ook tegelijk met je willen chatten. Als jij deze functie aanzet en bezoeker chat EN belt tegelijk met jou dan is jou opbrengst:

Opbrengst bellen + chatten tegelijk: € 0,36

…………………..
Trefwoorden: verdien met bellen, bellen en chatten, erotisch bellen, seks bellen werk, erotisch werk, verdiensten maken met bellen

Webcam modellen met ervaring en veel vaste klanten kunnen veel verdienen met webcammen.
Om je een idee te geven wat er qua verdiensten mogelijk is volgt hier een lijstje van top verdiensten.

 • Grootste verdiensten op een dag: € 4.982,00
 • Grootste verdiensten in een maand: € 17.358,00
 • Meeste geld aan tips verdiend in een dag: € 2.242,00

………………………..

Trefwoorden: top verdiensten, top modellen, wat verdienen webcamgirls, verdiensten webcam models, maximale verdiensten, hoge inkomsten webcamgirl

Via Clubislive.nl is het echt heel goed mogelijk om met erotisch werk, cammen als webcam model, of als thuisbelster via ons platform duizenden euro’s per maand te verdienen! Omdat je bij Clubislive.nl zelf bepaalt wanneer en hoeveel je werkt, bepaal je dus eigenlijk ook zelf hoeveel je verdient met thuiswerken. Als bezoekers besluiten om met jou te chatten, te cammen, te e-mailen of te bellen dan genereer je opbrengsten. Die opbrengsten houden we nauwkeurig en inzichtelijk voor jou bij en storten we 3x per maand (Nederlandse en Belgische modellen) op jouw bankrekening. Voor modellen buiten Nederland en België vindt de betaling 1x per maand plaats.

……………….
Trefwoorden: werken bij Islive, verdienen bij Islive, webcamgirl op islive, bellen islive, chatten islive, webcammen islive

De voordelen van webcamwerk zijn:

 • Je kunt er veel geld mee verdienen
 • Makkelijk vanuit huis werken
 • Geen geldzorgen meer
 • Je eigen werktijden bepalen
 • Zelf bepalen waar je werkt
 • Je zelfvertrouwen neemt toe

………………………….
Trefwoorden: voordelen van webcam werk, webcamgirl voordelen, nadelen webcam werk, webcam werk

De voordelen van werken als webcamgirl bij Islive zijn enorm.

 • Het is toegestaan om anoniem te webcammen. Je hoeft niet met je gezicht in beeld.
 • Islive heeft grote webcam seks sites met veel dagelijks bezoekers. Dit betekend hoge inkomsten voor modellen.
 • Je kunt met vragen terecht bij vriendelijke Nederlandse support team medewerkers.
 • Het is een Nederlands webcam bedrijf, dus je wordt per bank betaald in Euro’s.
 • Er is geen limiet op wat je kunt verdienen. Elk uurtje werk wordt netjes uitbetaald.
 • Betalingen worden drie keer per maand gedaan.

Lijk het je wat om als webcamgirl bij Islive aan de lag te gaan? Aanmelden bij Islive kan hier.

…………………………

Trefwoorden: voordelen islive, werken bij Islive, webcamgirl islive, islive zoekt webcammodellen, waarom werken bij Islive, webcamsex site Islive, voordelen werken islive, webcamgirls werk islive

Bij het aanmelden als webcamgirl moet je een aantal persoonlijke gegevens opgeven. Deze gegevens worden alleen voor administratieve doeleinden gebruikt. Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij het webcambedrijf en worden niet gepubliceerd of doorgegeven aan derden. Bekende webcam bedrijven, zoals Club Islive, Xmodels en Chaturbate doen er alles aan om deze gegevens veilig te houden. Het is zelfs niet toegestaan dat jij je persoonlijke gegevens aan klanten doorgeeft tijdens een chat! Doordat je gegevens privé zijn kunnen klanten er niet achter komen wie jij echt bent of waar je woont.

……………………….
Trefwoorden: persoonlijke gegevens, webcamgirl gegevens,

Het aanmelden als webcammodel is %100 gratis. Je hoeft niet te betalen of investeringen te doen om model te worden. Voor webcam model werk heb je wel een aantal dingen nodig, zoals een computer,webcam en een internetverbinding.

……………………….
Trefwoorden: betalen als webcamgirl, gratis aanmelden webcam werk, gratis webcam model worden