Geld verdienen met webcammen en sms

Geld Verdienen Met Webcammen En Sms

Verdienen met erotisch thuiswerk

Geniet elke maand van de (financiele) vrijheid dat webcammen werk biedt. Met erotisch webcammen, chatten en geile sms berichtjes sturen kan je elke maand extra geld verdienen.

Als je eenmaal de stap hebt gemaakt en jezelf hebt aangemeld als erotisch werker kan je mooie verdiensten maken vanuit je luie stoel. Je hoeft het huis niet uit, want het is online thuiswerk.

Geld verdienen met webcammen en sms betekent dat de centjes alleen maar binnenkomen als je online bent aan het werk. De webcam moet aanstaan en je chat met klanten. Voor het werk wordt je per minuut betaald, maar je moet online zijn. Je kunt ook onmogelijk een volle dag achter de webcam zitten, dat is fysiek en geestelijk zwaar. Ook als je een keer een dagje vrij neemt of op vakantie bent kan je niet werken en verdien je niets.

Er zijn ook manieren waarop je zogenaamd een passief inkomen kunt maken in de erotische sector. Passief verdienen betekent dat je er niet fysiek bij moet zijn. Dit zijn manieren om geld te verdienen zonder dat je daar voor online hoeft te zijn.

Extra inkomsten met berichten sturen
Op alle webcam seks sites kun je als model verdienen met webcammen en chatten. Daar draait het in de meeste gevallen om, maar zij bieden vaak ook manieren om offline geld te verdienen.

Je kunt op de grotere webcamsites, zoals isLive en Xmodels spannende, zelfgemaakte foto’s en filmpjes verkopen aan de bezoekers van de site. Naast deze verdien opties kun je op sommige sites ook verdienen als chat operator en geld verdienen met het beantwoorden van sms- en emailberichten. Je verdient dan per verzonden bericht. Voor het beantwoorden van berichten ben je niet gebonden aan een computer en hoef je er ook niet thuis voor te blijven. Je kunt werken waar het jou uitkomt. Als je berichten beantwoord van jouw webcam klanten dan sluit dat heel goed aan met je werk als webcamgirl want op deze manier houd je contact met je klanten en zullen ze sneller geneigd zijn om je weer op te zoeken als je weer live aan het webcammen bent.

Voor de duidelijkheid zetten wij hieronder een aantal punten op een rij:
Als je offline bent zijn er genoeg opties om door te blijven verdienen
Je kunt verdienen met foto’s en filmpjes
Je kunt verdienen met berichten sturen (via email of sms bericht)
Berichtjes sturen is makkelijk werk dat je er makkelijk naast kunt doen
De meeste webcam websites bieden deze opties aan – maak er gebruik van!
Een goede manier om extra inkomsten te genereren als je online bent
Contact houden met klanten en er voor betaald krijgen

Extra inkomsten met foto en filmmateriaal
Als je graag met erotiek bezig bent dan zul je vast een grote collectie foto’s en films hebben opgebouwd, maar wist je dat je deze kunt verkopen op de webcam sites?

Als model ben je vrij om te bepalen wat je gaat vragen voor dit materiaal en uiteraard ook wat je aanbiedt voor de download. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal foto’s gratis aan te bieden om klanten over te halen meer te kopen. Maar dit is geheel aan jouw. Wij raden je aan om er voor te zorgen dat je regelmatig nieuwe geile foto’s en films plaats zodat klanten wat nieuws kunnen zien en vooral kopen.

Probeer de meest spannende fotos hiervoor te gebruiken want het kan ook meehelpen om meer klanten in jouw chatbox te krijgen. Het advies dat wij kunnen geven is om het gewoon eens te proberen, experimenteren met verschillende opties en bekijk wat het beste verkoopt.

Verkopen van erotisch materiaal loont. Dit zijn de belangrijkste punten op een rij:

Je kunt je eigen prijs bepalen voor het verkopen van foto’s en film’s
Start gewoon ergens en kijk welke verkoop het beste gaat
Je kunt verleidelijke foto’s te koop aanbieden, maar ook wat meer ‘hardcore’ foto’s
Zelf heb je alle vrijheid, niets is verplicht. Alles moet wel volgens de wet gaan
Zorg voor hoge resolutie beeldmateriaal (dit verkoopt beter dan wazige plaatjes)
Zet een aantal gratis foto’s tussen de betaalde varianten om klanten te werven
Gebruik deze vorm van geld verdienen om nog meer klanten naar jouw webcam chatbox te leiden. Zie het als promotiemateriaal!
Investeer wat tijd en energie om dit allemaal goed op te zetten want het zal zeker zijn vruchten afwerpen.
Je kunt ook albums aanmaken (bijvoorbeeld eentje voor alle topless foto’s)
Geef elk album die je maakt een bepaalde thema. Dit maakt het makkelijk voor de klant en houd het netjes en geordend

Naast fotomateriaal kun je ook films online te koop aanbieden. Het werkt in principe hetzelfde als erotische fotos verkopen.

Belangrijke punten om op te letten bij het verkopen van seksfilms zijn:

Video’s verkopen werkt net als foto’s verkopen en is eenvoudig
Stel een aantal gratis video’s beschikbaar voor download (klanten werving & promotie)
Je kunt films verkopen waarin je sexy lingerie draagt en een geile dans uitvoert. Je kunt hier heel creatief in zijn
Video’s werken goed om meer klanten te trekken naar jouw chatbox
Door video’s te bekijken krijgen (potentiële) klanten een goed beeld van jou en krijgen ze een voorproefje van hoe het live webcammen zal zijn
Besteed tijd en aandacht aan het maken van filmpjes en zorg voor goede kwaliteit. Op lange termijn betaald dit goed
Investeer in een goede HD-webcam waar je ook hoge kwaliteit films mee kunt maken
Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit
De lengte van de filmpjes is ook belangrijk. Zorg dat je niet te korte filmpjes te koop aanbiedt maar wat langere van een paar minuten
Wat klanten visueel van je te zien krijgen is jouw visitekaartje!

Verdienen met webcammen is niet alleen leuk werk maar verdient goed
Ben jij, een leuke spontane meid of stel, op zoek naar werk in de erotische sfeer? Zoek je werk dat je online en offline kunt doen? Dan is webcammen en het verkopen van erotisch materiaal, zoals foto’s en films zeker wat voor jou!

ClubIslive en andere webcam bedrijven zijn altijd op zoek naar goed uitziende, sexy, spraakzame modellen die het leuk vinden om erotisch te webcammen, berichtjes willen versturen en verdienen met seks foto’s.

Op eenvoudige wijze kun je vanuit huis geld verdienen op diverse manieren. Live webcammen doe je als je thuis tijd hebt en de ander vormen van passief verdienen zorgen er voor dat je altijd inkomsten aan het maken bent,

Dit werk is alleen geschikt voor vrouwen en koppels ouder dan 18 jaar. Het gaat tenslotte om erotisch getint werk dat is gericht op volwassenen.

——————————-
Trefwoorden: geld verdienen, verdien geld met webcammen, webcam geld, sms-berichten, meer verdienen als webcam model, verdienen als webcam model, webcam model aan de slag, verdient online, mooie verdiensten, live geld verdienen, thuiswerk webcam, erotiek vacatures, werk voor modellen, webcam websites live webcammen.
Geld voor berichten versturen, thuiswerken met je webcam, erotische-sector, babbelen met klanten, webcam verdiensten, maandelijkse inkomsten, erotische thuiswerk vacatures, isLive, webcamsters, snel geld verdienen met webcam en sms