Sinds kort werk ik als erotisch cam model

Kamerhuur, collegegeld en dan ook nog elke donderdag stappen. Niemand had mij van te voren gezegd dat je studentenlening hiervoor niet toereikend is. En met de toenemende studiedruk en zo snel mogelijk willen afstuderen is een baan die te veel (reis) tijd in beslag neemt ook geen optie. Daarom was ik erg enthousiast toen ik een advertentie zag voor thuiswerk. Wat ook niet saai was zoals menig ander studentenbaantje. Omdat je met dit werk je eigen uren in kan delen, kan ik het perfect combineren met colleges en kan ik ook nog uit op donderdagavond. Tegenwoordig hoef ik geen spaghetti zonder saus meer te eten omdat mijn studentenlening nog niet binnen is.

Sinds een paar maanden werk ik als erotisch cam model. Heel gemakkelijk thuis op mijn studentenkamer op tijden die mij goed uitkomen. In het begin was ik best een beetje nerveus. Het is toch even wennen zo voor de camera, maar na een paar dagen kwam ik er al snel achter dat het heel leuk werk is. Vaak heb ik gezellige gesprekken met mijn klanten en ik kan helemaal zelf bepalen hoe ver ik ga. Ik heb er voor gekozen om een pruik te dragen en zet mijn bril af die ik in het gewone leven wel draag zo ben ik dus nagenoeg onherkenbaar en dat vind ik wel zo’n prettig idee.

Ik word er niet stinkend rijk van hoor, maar ik kan mijn studenten leven nu prima bekostigen en kan ook nog sparen voor een leuke vakantie. En als we uitgaan hoef ik niet op een rondje meer of minder te letten. In het begin merk je dat je echt even je klantenkring moet opbouwen en loopt het niet super hard, maar naar een paar weken en een paar vaste klanten later loopt het prima door. En die financiële vrijheid is een heerlijk gevoel.

Ik probeer mijn klanten te verrassen zodat ze niet elke keer hetzelfde zien voor de camera. Ik heb een paar leuke lingerie setjes gekocht en bijvoorbeeld als het voetbal is dan speel ik daar op in. Dat vinden de mannen waarmee ik chat heel leuk.

Ik kan het echt elke student aanraden. Het is een ideaal baantje om naast je studie te doen.

Groetjes van
Linda.