Uitdagende webcamgirl bijbaan

Al jaren woon in ik Blaricum en ik voelde me eigen best nutteloos want ik vulde mijn dagen vooral met koffie drinken met vriendinnen en shoppen. Mijn man heeft een belangrijke baan en is daarvoor veel weg naar het buitenland. Ik had niets van mezelf, totdat ik op een dag op de site van webcamgirl belandde. En dat werk sprak mij aan. Het inschrijven als model was zo gedaan en binnen een paar dagen had ik alles voor mekaar.

Uitdagende lingerie had ik al en een ook een laptop met webcam was zo aangeschaft.
Er ging een wereld voor mij open. Ik ontmoette direct leuke mannen waarmee ik kon chatten. Aangezien mijn man voor langere tijd in het buitenland is, vind ik het heerlijk om ook aandacht te krijgen als hij er niet is. Ik kan zelf bepalen hoe ver ik ga en ik verdien er ook een leuk zakcentje mee. Zo kan ik ook eens een leuk cadeautje voor mijn man kopen zonder zijn credit card te gebruiken.

Ik doe het geheel anoniem dus ik hoef niet bang te zijn dat mensen in mijn omgeving mij herkennen. Dat is toch wel een fijn gevoel als je de tennisclub binnenwandelt.Het is ons kent ons in het Gooi namelijk.

Het is een ideale baan omdat het zo gemakkelijk te combineren is met mijn andere bezigheden. Ik ben blij dat ik zo’n spannende bijbaan heb ontdekt.

Groetjes

Chanelle.